facebook_pixel
Half-Life-serien är gratis att spela fram till lanseringen av Half-Life: Alyx

Half-Life-serien är gratis att spela fram till lanseringen av Half-Life: Alyx

I november avtäcktes Valves kommande “VR-flaggskepp” Half-Life: Alyx, en prequel till Half-Life 2 såväl som seriens första spel sedan lanseringen av Half-Life 2: Episode Two hösten 2007. Det har gått ett tag, med andra ord, men nu har Valve gett oss en utmärkt möjlighet att fräscha upp minnet rejält!

Via den egna onlinebutiken Steam har man nämligen meddelat att Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episoden One och Half-Life 2: Episode Two numera är gratis att spela fram till Half-Life: Alyx-lanseringen i mars (det exakta datumet har ännu inte avslöjats). Half-Life 2 är förmodligen den mest relevanta biten av kakan, så vi föreslår att du börjar där. Vad gäller det ursprungliga Half-Life är det förmodligen en bättre idé att spela den fanutvecklade men officiella remaken Black Mesa idag, eftersom Crowbar Collectives spel är så gott som färdigställt.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar