facebook_pixel
Frostpunk: The Last Autumn är ute nu, kolla in trailern

Frostpunk: The Last Autumn är ute nu, kolla in trailern

Våren 2018 släpptes Frostpunk, ett iskallt stadsbyggarspel av 11 Bit Studios, som Rikard Olsson förärade med betyget 86 procent, tillsammans med omdömet “det finns inget hopp, men den långa kalla färden mot slutet är värt mödan”. Och nu är den nya dlc-expansionen The Last Autumn här!

Nedan kan du kolla in lanseringstrailern för det nya materialet, och på dess Steam-sida kan vi konstatera att mottagandet har varit finfint; sedan lanseringen i tisdags har The Last Autumn skrapat ihop 235 användarrecensioner med ett “väldigt positivt” snittomdöme.

The Last Autumn bjuder, bland annat, på ett “helt nytt scenario”, “spelförändrande mekaniker”, “unik arkitektur” och “fördjupning av spelets lore och narrativ”. The Last Autumn inkluderar även det nya “endless”-spelläget Builders, för dig som verkligen vill sätta dina överlevnadskunskaper på prov.

Här är lanseringstrailern för Frostpunk: The Last Autumn.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar