facebook_pixel
Farming Simulator 19 är veckans gratisspel på Epic Games Store

Farming Simulator 19 är veckans gratisspel på Epic Games Store

Har du alltid drömt om att vara Mats Nylund? Förmodligen inte (vi dömer dock ingen), men nu får du chansen ändå, helt gratis dessutom, eftersom att Farming Simulator 19 (kolla in Mats recension!) skänks bort via Epic Games Store fram till kl. 17:00 svensk tid nästa torsdag.

Därefter blir det dock andra bullar, då Farming Simulator 19 ersätts av inte bara ett gratisspel, utan hela tre stycken; närmare bestämt rör det sig om brädspelsadaptionerna Carcassone, Ticket to Ride och Pandemic, alla tre utvecklade och/eller utgivna av Asmodee Digital. Visst, inte världens mest kända spel direkt (i alla fall utanför brädspelskretsar) men å andra sidan rör det sig sannolikt om tre titlar du inte redan äger på andra plattformar.

Här är den gamla men fortfarande ascoola lanseringstrailern för Farming Simulator 19.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar