facebook_pixel
Få Europa Universalis IV för 1 dollar i senaste Humble Bundlen

Få Europa Universalis IV för 1 dollar i senaste Humble Bundlen

Paradox Interactive har ett gott rykte om sig, bortsett från ett område; de svenska strategijättarna tenderar nämligen släppa ofantliga mängder dlc till sina spel (vilket givetvis också är positivt, till viss grad) och ingen annanstans syns detta tydligare än i den senaste Humble Bundlen, som gått live nu.

Som titeln antyder bjuder nämligen Humble Europa Universaliv IV Bundle på kultklassikern Europa Universalis IV, tillsammans med ungefär tusen dlc-paket. Redan på 1-dollars-nivån hittar vi basspelet tillsammans med 6 dlc-paket, och för mer än medelsumman (just nu 9 dollar och 87 cent) får vi ytterligare 5 tillägg, följda av 6 stycken till för 17 dollar eller mer. Totalt rör det sig alltså om hela 17 dlc-paket och ett totalvärde på 266 dollar enligt Humble.

Humble Europa Universalis IV Bundle är i kraft ytterligare 13 dygn i skrivande stund, och vi påminner även om att Humble Sweet Farm Bundle (13 dygn kvar) och Australia Fire Relief Bundle (1 dygn) fortfarande är aktuella.

Här är den gamla lanseringstrailern för Europa Universalis IV.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar