facebook_pixel
Exit the Gungeon kommer till pc “tidigt det här året”

Exit the Gungeon kommer till pc “tidigt det här året”

Sommaren 2016 släpptes Dodge Rolls stilbildande roguelike-skjutare Enter the Gungeon. Jocke Kilman recenserade spelet när det begav sig, och delade ut betyget 80 procent tillsammans med omdömet “frenetisk action som blandar klassiska arkadinfluenser med mer moderna inslag”.

I höstas släpptes den sidoskrollande spin-off-titeln Exit the Gungeon exklusivt till Apple Arcade, men nu kommer spelet expandera till andra plattformar; via Twitter har nämligen Dodge Roll annonserat att Exit the Gungeon släpps till pc och konsoler “tidigt det här året”, och att Enter the Gungeon dessutom har passerat tre miljoner sålda exemplar sedan lanseringen. Inte illa för en till synes harmlös top-down-skjutare!

Här är Dodge Rolls tweet och trailern för Exit the Dungeon till Apple Arcade.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar