facebook_pixel
Disco Elysium har fått hardcore-läge i ny uppdatering

Disco Elysium har fått hardcore-läge i ny uppdatering

Disco Elysium släpptes med buller och brak i höstas, då det både rodde hem det snudd på makalösa betyget 95 procent i Jocke Kilmans recension, såväl som förstaplatsen på redaktionens gemensamma topp 10-lista över fjolårets bästa spel. Och nu har det (förmodligen) blivit ännu lite bättre!

Disco Elysium har nämligen fått en ny uppdatering, som introducerar både hardcore-läge och stöd för ultrabreda upplösningar. Tillfället till ära har utvecklarna ZA/UM även släppt en ny trailer som du kan kolla in här nedan, och hardcore-läget bjuder, bland annat, på större chanser för misslyckanden, mindre pengar, högre läkemedelskostnader och andra saker som gör livet mer besvärligt. Å andra sidan låter hardcore-läget dig även levla snabbare och högre, vilket teoretiskt borde göra dig till en mer kapabel och balanserad polis i slutändan.

Här är trailern för den nya uppdateringen till Disco Elysium.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar