facebook_pixel
Det verkar som att sista Kentucky Route Zero-episoden släpps imorgon

Det verkar som att sista Kentucky Route Zero-episoden släpps imorgon

Ibland blir det här med episodiska spel inte riktigt som det ursprungligen var tänkt; det första avsnittet av Kentucky Route Zero släpptes redan den 7 januari 2013, och nu, exakt sju år senare, verkar det äntligen dra ihop sig för den femte och sista omgången av Cardboard Computers hyllade äventyr.

Via våra internationella kollegor (som i sin tur fått tag på informationen via Twitter och Kentucky Route Zero-wikin) har vi nämligen fått reda på att en amerikansk telefon-hotline just nu meddelar att “nuvarande status för Kentucky Route Zero är förberedelse inför publikation”, och om man väljer att vänta får man en beräknad väntetid som går ner, som kommer ta slut imorgon tisdag, den 7 januari. Så antingen släpps avslutningen av Kentucky Route Zero imorgon eller så får vi reda på när den gör det! Strålande nyheter oavsett.

Medan du väntar så kan du läsa vår recension av Kentucky Route Zero: Act 4 från sommaren 2016, som Johan Martinsson belönade med det otroliga betyget 95 procent, tillsammans med omdömet “ännu en överjordiskt vacker bit i pusslet Kentucky Route Zero“. Verkar vara ett ganska bra spel.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar