facebook_pixel
Datagrävare har hittat pc-referenser i Final Fantasy VII Remake-demon

Datagrävare har hittat pc-referenser i Final Fantasy VII Remake-demon

Inledningen av 2020 har gått i Final Fantasys tecken på dessa sidor; på nyårsdagen kollade vi in det läckte introt från den läckta Final Fantasy VII Remake-demon (till konsol) och igår bänkade vi oss framför resten av demon i videoform. Och nu kan vi rapportera väldigt pc-positiva rön!

Vi vet förvisso redan att Final Fantasy VII Remake under inga omständigheter kommer släppas till pc förrän efter den 3 mars 2021, men Square Enix tycks ändå redan nu förbereda vägen för pc-versionen; via Twitter har vi nämligen fått veta att diverse datagrävare hittat “många” tecken inuti demoversionen som pekar mot en framtida pc-port, främst i form av olika upplösningsalternativ och referenser till både Nvidia och AMD.

Square Enix har ändå inte ens bekräftat konsoldemons existens ännu, så det lär dröja väldigt länge innan de ens börjar fundera på att yppa något om pc-versionen i det publika rummet.

Här är användaren Roxannes tweet om de pc-positiva Final Fantasy-fynden.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar