facebook_pixel
Cyberpunk 2077 försenas rejält

Cyberpunk 2077 försenas rejält

Cyberpunk 2077, det kommande cyberpunk-rollspelet av The Witcher-utvecklarna CD Projekt Red, är förmodligen årets allra mest efterlängtade spel. Under förra sommarens E3-mässa avslöjade man det planerade lanseringsdatumet den 16 april 2020, men nu har det visat sig att planerna inte håller.

Via Twitter och andra sociala medier har CD Projekt Red nämligen meddelat att Cyberpunk 2077 försenas, och det rejält eftersom det nya lanseringsdatumet har spikats till den 17 september 2020. Spelet beskrivs ändå som “spelbart och komplett” i detta nu, men på grund av dess “rena skala och komplexitet” behöver man mer tid för testande, buggfixande och polerande. CD Projekt Red säger att de vill att Cyberpunk 2077 ska bli deras “största prestation” under den nuvarande generationen, och att den extra tiden kommer låta dem “göra spelet perfekt”.

Här är CD Projekt Reds tweet om förseningen av Cyberpunk 2077.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar