facebook_pixel
Bloober Team verkar jobba på Observer 2

Bloober Team verkar jobba på Observer 2

I fjol släppte polska skräckspelsutvecklarna Bloober Team både Layers of Fear 2 och Blair Witch. Undertecknad recenserade det sistnämnda spelet för den här publikationens räkning, men jag nöjde mig med att dela ut betyget ut 62 procent, tillsammans med omdömet “mestadels tradigt och jobbigt”.

Det fanns dock människor som uppskattade Blair Witch rejält (läs: Jerry) så det finns alla anledningar att ta notis då Bloober Team börjar hajpa sitt nästa spel, speciellt då det av allt att döma rör sig om en uppföljare till studions mest hyllade titel, det vill säga säga det psykologiska cyberpunkspelet Observer från sommaren 2017.

Du kan kolla in Bloober Teams halvminutlånga teaservideo i tweeten här nedan, och eftersom logotypen för Chiron Incorporated (ett ondeskfullt megaföretag från Observer) skymtar förbi känns Observer 2 redan nu som en given grej; dock utan Rutger Hauer den här gången, som tyvärr kilade vidare förra sommaren.

Här är Bloober Teams teaservideo för det nya projektet.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar