facebook_pixel
Baldur’s Gate 3-utvecklarna teasar stundande avtäckning

Baldur’s Gate 3-utvecklarna teasar stundande avtäckning

I juni utannonserade Divinity: Original Sin-utvecklarna Larian Studios sitt Baldur’s Gate 3, en fortsättning på den klassiska rollspelsserien av Bioware. Några veckor sedan antydde man även en återkomst för fanfavoriterna Minsc och Boo, men sedan dess har den belgiska rollspelsfabriken varit tyst. Fram tills nu!

Via Twitter har nämligen Larian Studios laddat upp en ny video tillsammans med orden “något är på gång”. I klippet bjuds vi på bakom kulisserna-material från utvecklingen av Baldur’s Gate 3 (motion och face capture-sekvenserna antyder betydligt mer filmiska ambitioner än de ursprungliga spelen), och under de sista sekunderna skymtas datumet den 27 februari. En torsdag, utifall du undrar, och förmodligen dagen då vi får de allra första spelsekvenserna från Baldur’s Gate 3 (och kanske ett lanseringsfönster?). Vi håller tummarna!

Här är Larian Studios teaservideo för Baldur’s Gate 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar