facebook_pixel
Awesome Games Done Quick har slagit sitt eget välgörenhetsrekord – igen!

Awesome Games Done Quick har slagit sitt eget välgörenhetsrekord – igen!

Den 5 januari drog årets upplaga av det återkommande och veckolånga speedrun-eventet Awesome Games Done Quick igång. Evenemanget avslutades således under den gånga helgen, och precis som vanligt har man lyckats samla in nya rekordsummor för välgörande ändamål. GG, AGDQ!

Den här gången drog man (via våra internationella kollegor) in hela 3 133 898 dollar och 56 cent, över 700 000 dollar mer än 2019 års upplaga av samma event, och 100 000 dollar mer än fjolårets Summer Games Done Quick. Pengarna kom från 54 160 individuella donatorer, och går till Prevent Cancer Foundation.

Om du missat de otaliga speedrun-försök som ägt rum under den gånga veckan så hittar du ett komplett arkiv på den officiella hemsidan, inklusive supersnabba genomspelningar av fjolårstitlarna Untitled Goose Game, Sekiro: Shadows Die Twice, Control, Devil May Cry 5 och The Outer Worlds.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar