facebook_pixel
Awesome Games Done Quick 2020 kickar igång idag

Awesome Games Done Quick 2020 kickar igång idag

Som vanligt i början av januari är det dags för välgörenhetseventet Awesome Games Done Quick. Den här gången är det rentav 10 år sedan dess debut, men annars är det mesta sig likt med speedruns och insamling till välgörande ändamål.

Årets event börjar redan i eftermiddag, närmare bestämt 17:30 svensk tid, och håller igång i en hel vecka. Under den tiden ska hundratals spel avklaras så snabbt som möjligt och pengar ska samlas in. Precis som de flesta tidigare år går alla pengar till Prevent Cancer Foundation.

Bland spelen som kommer dyka upp inkluderas A Hat in Time som inleder veckan, följt av bland annat Sekiro: Shadows Die Twice, Destiny 2, hela Myst-serien, Celeste, The Outer Worlds, Doom, och Dark Souls. För hela listan, kolla in det officiella schemat.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar