facebook_pixel
Äntligen kommer småhusen till The Sims 4!

Äntligen kommer småhusen till The Sims 4!

En gång för inte så länge sedan trillade jag ner i ett Youtube-hål fullt med videor om minimala hus och människorna som bor i dem. Jag fann konceptet tilltalande och planlösningarna kreativa, och om du vill prova skapa din egna design kommer du snart kunna göra det i The Sims 4!

Nedan ser du nämligen en trailer för det nya stuff packet Tiny Living (Smått och smart på svenska) och du kan läsa mer om det på den officiella hemsidan. I Tiny Lving har du bara 100 rutor att bygga på, men i gengäld får du “särskilda bonusar” i form av trevligare räkningar, blommande relationer och gott om plats i trädgården. Nya objekt introduceras givetvis också, såsom skåpsängar och rejäla stickade tröjor, årstiden till ära.

The Sims 4: Tiny Living släpps den 21 januari. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar