facebook_pixel
Age of Empires 3: Definitive Edition inleder betatester nästa månad

Age of Empires 3: Definitive Edition inleder betatester nästa månad

I slutet av 2018 och 2019 släpptes Age of Empires: Definitive Edition (recension) respektive Age of Empires 2: Definitive Edition (recension). Logiken dikterar således att det tredje spelet anländer i december i år, och den tabellen känns fullt möjlig då betatestandet kommer dra igång i februari.

Dessa nyheter har nått oss via den anrika rts-seriens officiella forum, där vi får reda på att begränsade sessioner kommer gå av stapeln nästa månad, och expanderas i mars. För att få chansen att delta bör du anmäla dig till Age of Empires-seriens Insider-program, och se till att dina uppgifter är i skick innan den 28 januari, inklusive uppladdad DXDiag-fil (som ger utvecklarna tillgång till dina datorspecifikationer).

Betatesterna kommer delas upp i flera, kortare sessioner den här gången, med fokus på “olika bitar” av spelet. De större testsessionerna kommer givetvis fokusera på multiplayer, matchmaking och “hur spelet känns när man spelar mot andra”, men enspelarkampanjen kommer också få egna dedikerade sessioner, dock endast för ett litet antal spelare som ges tillgång till ett fåtal utvalda uppdrag. Ändå bättre än ingenting!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar