facebook_pixel
Ylands har lämnat early access, gått free-to-play

Ylands har lämnat early access, gått free-to-play

Hösten 2016 presenterade Arma-utvecklarna Bohemia Interactive två nya inkubatorprojekt, varav ett var Ylands, ett stiliserat byggvänligt överlevnadsspel. Och nu, tre år senare, har spelet blivit “klart” och lämnat early access på Steam, samtidigt som det även har gått free-to-play. Kolla in trailern!

Ylands har emellertid endast skrapat ihop ett “blandat” användarmottgande på Steam, baserat på över 3500 recensioner. Lite kvickt bläddrande bland dem avslöjar att de flesta negativt instäldla spelare har problem med den ekonomiska modellen: en dagsgammal recension utbrister “ladda inte ner om du inte är ute efter att spendera pengar så att du kan spela spelet”, medan andra bestämt hävdar att “det här spelet inte förtjänar alla negativa recensioner som det har mottagit”. Hur läget egentligen är? Ladda ner och prova spelet på egen hand!

Här är lanseringstrailern för Ylands.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar