facebook_pixel
World War Z-utvecklarna kommer börja jobba med Killing Floor 2

World War Z-utvecklarna kommer börja jobba med Killing Floor 2

I våras släpptes World War Z, ett skamlöst Left 4 Dead-doftande co-op-zombiespel av Saber Interactive. Rikard Olsson recenserade titeln för vår räkning och delade ut betyget 65 procent, tillsammans med omdömet “välgjort och stundtals underhållande men så i grunden idéfattigt att det känns poänglöst”.

Nu väntar dock nya tider för Saber Interactive, då Tripwire Interactive har tagit till Steam (där Killing Floor 2 även har en massiv rea just nu) för att berätta att New Jersey-studion kommer hjälpa dem utveckla framtida Killing Floor 2-uppdateringar, med den kommande våruppdateringen som första punkt på agendan.

Saber Interactive är onekligen som klippta och skurna för uppgiften då även Killing Floor 2 är ett hektiskt co-op-spel med zombier (eller zombieliknande individer), och åtminstone jag tolkar detta som ett tecken på att Tripwire Interactive har börjat fundera på Killing Floor 3 eller något annat framtida projekt, och därför behöver avlastning.

Tripwires interna team kommer dock fortfarande vara “tungt involverade” i designen och intentionerna för de framtida Killing Floor 2-uppdateringarna, i syfte att “bibehålla den höga kvaliteten som communityt förväntar sig”.

Här är en trailer för det pågående Yuletide Horror-eventet i Killing Floor 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar