facebook_pixel
Wasteland 2 ges bort gratis under GOG:s vinterrea

Wasteland 2 ges bort gratis under GOG:s vinterrea

Hjulen fortsätter bara snurra hos GOG; under gårdagen skrev vi om att GOG Galaxy 2.0 hade lanserats i öppen beta (en launcher som låter dig starta i stort sett alla pc-spel du äger, oavsett varifrån du köpte dem) och idag har den stora vinterrean dragit igång, som dessutom bjuder på en tidig julklapp!

Director’s Cut Digital Classic Edition-utgåvan av Inxiles rollspel Wasteland 2 (du har väl inte missat att trean också är på ingång?) skänks nämligen bort i detta nu, och ända fram till kl 15:00 svensk tid på fredag.

Vinterrean i sig varar dock ända fram till den 2 januari 2020 (jo, vi är så pass nära slutet av året redan!) och bjuder bland annat på Hellblade: Senua’s Sacrifice för 10 euro och 19 cent (66 procents rea), A Plague Tale: Innocence för 22 euro och 49 cent (50 procents rea) samt Greedfall för 37 euro och 49 cent (25 procents rea).

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar