facebook_pixel
Wargaming öppnar ny studio, jobbar på nytt varumärke

Wargaming öppnar ny studio, jobbar på nytt varumärke

Wargaming är mer än bara World of Tanks och World of Warships: det senaste året har man köpt upp Fractured Space-utvecklarna Edge Case Games och avslöjat den taktiska onlineskjutaren Caliber, och nu har man passat på att avtäcka en helt ny studio som arbetar på ett nytt varumärke!

Den officiella pressreleasen är anmärkningsvärt sparsmakad, men vi får åtminstone reda på att det nya kontoret är beläget i Guildford (nära London), och att det nya spelet kommer vara ett free-to-play-mmo byggt i Unreal-motorn. Därtill leds den nya studion av Sean Decker (på bilden), en industriveteran med ett förflutet hos Electronic Arts, Dice och CCP, Speciellt den sistnämnda erfarenheten lär komma till nytta i det här fallet, då isländska CCP ligger bakom det fortsättningsvis livskraftiga massiva onlinerollspelet Eve Online.

Wargaming UK söker bygga ett 25 personer stort kärnteam, och platsannonserna finns här.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar