facebook_pixel
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York försenas

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York försenas

I slutet av oktober fick vi reda på att Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, den visuella rollspelsromanen av Draw Distance, skulle släppas den 4 december. Nu har man emellertid känt sig tvungna att försena spelet, men bara med en vecka. Således är det nya datumet den 11 december.

Via Steam förklarar Draw Distance att anledningen bakom förseningen är enkel; man ville bara ge sig själva lite mer tid att åtgärda buggar, och polera det visuella ännu mera. Som plåster på såren har vi fått en ny trailer som introducerar oss för spelets samtliga kompanjoner, närmare bestämt Tamika (Gangrel), Agathon (Tremere), D’angelo (Nosferatu) och Hope (Malkavian). Eftersom du kan välja vilken klan du ingår i, så antar vi att kompnajonerrna kommer att ha en del åsikter om det, och din resulterande livsåskådning.

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York släpps via både Steam och GOG. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar