facebook_pixel
Total War: Warhammer 2 får nytt kampanjpaket inom kort

Total War: Warhammer 2 får nytt kampanjpaket inom kort

Jag upphör aldrig förvånas över spelbranschens oerhört imponerande ordbajsande. Som i det här fallet: det nya kampanjpaketet The Shadow & The Blade släpps till Total War: Warhammer 2 den 12 december, och den officiella produktbeskrivningen på Steam får mig att fnissa genererat.

The Shadow & The Blade beskrivs nämligen som det senaste “legendariska lorder-paketet” (allt blir roligare på svenska) till Total War: Warhammer 2, och det introducerar Malus “Mörkerklinga” och “dödsmästaren” Snikch som spelbara legendariska lorder, med egna uppdragsslingor, fraktionsmekaniker, legendariska föremål (de är legendariska lorder, trots allt), färdighetsträd och kampanjnarrativ.

Handlingen kretsar kring Tz’arkan, “världsdrickaren”, som rymt från sitt fängelse i “kaosödemarken”, bara för att bli bunden till Malus. Eshin-klanens “nattlord” inser hotet och skickar sin mest pålitliga yrkesmördare Snikch för att spåra den nya demoniska entiteten, och ta till vara på deras sanna kraft. Eller någonting ditåt, i alla fall.

Här är den filmiska trailern för The Shadow & The Blade till Total War: Warhammer 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar