facebook_pixel
The Wolf Among Us 2-utvecklingen har startats om från början

The Wolf Among Us 2-utvecklingen har startats om från början

Under förra veckans The Game Awards utannonserade det nya Telltale Games (som tillkännagavs i somras) The Wolf Among Us 2, uppföljaren till en av det gamla Telltale Games allra mest älskade titlar, som även hann jobba på sin version av spelet ett litet tag innan studion gick under i fjol.

Nu har vi fått reda på fler detaljer om det återuppståndna The Wolf Among Us 2 via US Gamer, där Jamie Ottolie, vd för det nya Telltale, låter meddela att utvecklingen av spelet har startats om från början. Bland annat har man bytt ut Telltale Games gamla trotjänare Telltale Tools mot Unreal-motorn, vilket torde säkerställa ett betydligt mer flexibelt och modernt spel än vad de de gamla verktygen kunde leverera.

Det nya Telltale Games har också ingått ett partnerskap med Adhoc Studio, där vi hittar både Nick Herman och Dennis Leart (regissörer av det ursprungliga The Wolf Among Us) samt Pierre Shorette (lead writer). Alla tre lämnade Telltale Games i början av 2017, innan den ursprungliga annonseringen av The Wolf Among Us 2.

Här är förra veckans The Wolf Among Us 2-trailer utifall du missade den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar