facebook_pixel
The Wolf Among Us 2 återuppstår från de döda

The Wolf Among Us 2 återuppstår från de döda

Redan sommaren 2017 bekräftade Telltale Games att de jobbade på en andra säsong av The Wolf Among Us, som tillsammans med den första The Walking Dead-säsongen är det kanske mest hyllade Telltale-spelet av alla. Därefter gick dock studion under, som bekant, innan den återuppstod i somras.

Och nu tar nya Telltale Games vid där det gamla Telltale Games lämnade av; under nattens The Game Awards återannonserades nämligen The Wolf Among Us 2, tillsammans med en kort liten trailer som du kan se här nedan. Mycket mer än så vet vi inte, men det bör fortsättningsvis påpekas att det nuvarande Telltale Games har väldigt lite gemensamt med den gamla studion, så vi vet inte ens om några av de ursprungliga The Wolf Among Us-skaparna är inblandade i produktionen av uppföljaren. Det verkar också som att spelet blir tidsexklusivt för Epic Games Store (där originalet ges bort helt gratis precis nu, fram tills nästa veckas torsdag).

Här är trailern för det återuppståndna The Wolf Among Us 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar