facebook_pixel
The Witcher är en av årets mest sedda Netflix-serier

The Witcher är en av årets mest sedda Netflix-serier

Visste du att The Witcher-serien på Netflix hade premiär den 20 december? Det visste du nog, och du har förmodligen sträcktittat den redan, och i så fall är du långt ifrån ensam om det; Netflix har nämligen listat (via Polygon) tjänstens mest sedda filmer och serier under hela 2019, däribland The Witcher.

Trots den sena premiären finner vi The Witcher på plats 6, endast besegrad av Murder Mystery, Stranger Things 3, 6 Underground, The Incredibles 2 och The Irishman. The Witcher-seriens popularitet har även smittat av sig på CD Projekt Reds spel baserade på samma böcker, då The Witcher 3: Wild Hunt just nu är det åttonde mest spelade spelet på Steam, med 75 170 spelare som dagens toppnotering.

Siffrorna var dessutom ännu finare under gårdagen (via PC Games N) då spelet klockade in på 85 038 samtidiga spelare, det högsta antalet sedan lanseringen, och högre än under lanseringsveckorna för de två hyllade expansionerna Hearts of Stone och Blood and Wine. Inte illa alls!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar