facebook_pixel
The Game Awards-teaser utlovar ny titt på Elden Ring

The Game Awards-teaser utlovar ny titt på Elden Ring

Förra månaden skrev vi om rykten som hävdade att From Softwares nya actionrollspel Elden Ring kommer visas upp under årets upplaga av spelgalan The Game Awards, som äger rum nu i veckan, under natten till fredagen. Och nu har vi ännu större anledningar att tro att Elden Ring kommer närvara.

I den nya The Game Awards-teasern här nedan dyker nämligen Elden Ring upp (vid 0:30), tillsammans med sekvenser från en hel rad spel som släppts i år, och är nominerade för olika priser. Även Diablo 4 och Final Fantasy VII Remake skymtar förbi, vilket kanske dämpar våra förhoppningar en smula (det finns inga större anledningar för Blizzard att visa upp mer från Diablo 4 just nu, då avtäckningen inträffade i början av november).

Hur som helst vore det allt bra klumpigt att inte inkludera Elden Ring i galan efter den här antydningen, speciellt med tanke på alla rykten som cirkulerat den senaste tiden. The Game Awards-ankaret Geoff Keighley hänger liksom på internet han också, och har med största sannolikhet koll på alla rykten som cirkulerar kring hans show.

Här är teasern för årets upplaga av The Game Awards.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar