facebook_pixel
The Elder Scrolls: Legends har lagts på is

The Elder Scrolls: Legends har lagts på is

Minns du att Bethesda släppte sitt Hearthstone-doftande free-to-play-samlarkortspel The Elder Scrolls: Legends i början av 2017? Nej, inte jag heller, och bevisligen fick spelet aldrig den genomslagskraft det behövde då Bethesda nu har annonserat att innehållsutvecklingen för spelet har lagts på is.

– Du kan fortfarande ladda ner och spela Legends på alla existerande plattformar, och tävla online så väl som i enspelarlägeen, skriver Cristian Van Hoose, community manager, på Reddit. Vi kommer även fortsätta stöda spelet med månatliga belöningskort och regelbundna in-game-event. Nya expansioner och annat framtida innehåll är dock inte längre under aktiv utveckling. Vi kommer erbjuda fortsatt underhållsstöd.

Som ett tack för visat intresse kommer alla spelare ges The Tamriel Collection, “ett sortiment av nya, tre-attribut-kort och mer” nästa gång de loggar in i spelet.

– Vi är oerhört tacksamma över att få jobba med The Elder Scrolls: Legends, och att ha er som community, skrev Van Hoose. Och vi uppskattar verkligen kärleken och stödet som ni gett oss.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar