facebook_pixel
Super Monkey Ball: Banana Blitz HD har fått Steam-datum

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD har fått Steam-datum

I somras fick vi reda på att det gamla goda Wii-spelet Super Monkey Ball: Banana Blitz kommer få en nyversion, som innebär att det blir spelbart på pc:n för allra första gången. Konsolversionerna rullade sedan ut (bokstavligt talat!) den 29 oktober, och nu är det snart även dags för Steam.

Trailern nedan avslöjar nämligen att Super Monkey Ball: Banana Blitz HD släpps via Valves butik nästa veckas tisdag, den 10 december. Fram till 17 december har spelet också en tjugoprocentig rea, 24 euro istället för 30 euro. Bland de pc-exklusiva tilläggen hittar vi tangentbord och mus-stöd (tillsammans med handkontrollsstöd), upplåst bildhastighet och en BANANMUSPEKARE (Sega skrev det med versaler så jag gör det också). Dessutom har Segas eviga plattformsmaskot Sonic lagts till som en spelbar karaktär, för att självklart.

Här är Steam-trailern för Super Monkey Ball: Banana Blitz HD, med fokus på Sonic.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar