facebook_pixel
Star Wars Battlefront 2 verkar få ny utgåva

Star Wars Battlefront 2 verkar få ny utgåva

Star Wars: The Rise of Skywalker, den nionde Star Wars-filmen, har biopremiär den 18 december. För att ladda upp inför festligheterna verkar det nu som att Star Wars Battlefront 2 kommer få en ny utgåva den 5 december, med undertiteln Celebration Edition och en del extra godis.

Hos True Achievements, en sida som håller koll på nya spel till Xbox One, kan vi läsa att innehållet består av bland annat basspelet (inklusive alla tidigare och nya gratis uppdateringar), över 25 hjälteskins (inklusive sex legendariska sådana, plus en var för Rey, Finn och Kylo Ren, inspirerade av Rise of the Skywalker), över 125 trooper och reinforcements-skins samt över 100 hero- och trooper-emotes och dialograder.

Den 5 december är också dagen då den första av två december-uppdateringar släpps gratis för alla spelare, medan den andra släpps den 20 december, två dagar efter premiären av den nya biofilmen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar