facebook_pixel
Star Wars: Battlefront 2 får gratis Rise of the Skywalker-material idag

Star Wars: Battlefront 2 får gratis Rise of the Skywalker-material idag

För några veckor sedan rapporterade vi om att Star Wars Battlefront 2 verkade vara på väg att få en ny utgåva. Det visade sig att dessa uppgifter (givetvis) stämde, då Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition debuterade den 5 december, och inkluderade bonusmaterial såsom nya skins.

Men det är inte allt som händer i Star Wars-väg just nu: som du kanske (kanske!) har märkt har den nya Star Wars-filmen The Rise of the Skywalker biopremiär imorgon, och för att fira kommer Electronic Arts och Dice börja rulla ut en ny Battlefront 2-uppdatering redan idag, som bland annat bjuder på “en helt ny djungelplanet” från filmen, spelbar från och med den 20 december.

Den nya kartan kommer göras tillgänglig i co-op och Heroes vs. Villains, och tre andra kartor från de nya filmerna (Takodana, Jakku och Starkiller Base) kommer också få co-op-stöd. Därtill väntar även “nya förstärkningar”, bland annat i form av de nya, röda Sith-trupperna, samt nya skins för Finn, Rey och Kylo Ren.

I januari ansluter också BB-8 som ny spelbar hjältekaraktär, tillsammans med BB-9E på den mörka sida, och så kommer spelläget Captial Supremacy till både Jakku och den nya djungelplaneten.

Här är trailern för Rise of the Skywalker-uppdateringen till Star Wars Battlefront 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar