facebook_pixel
Shadow Tactics: Blades of the Shogun är dagens gratisspel hos Epic Games Store

Shadow Tactics: Blades of the Shogun är dagens gratisspel hos Epic Games Store

Hösten 2016 släppte Mimimi Productions sitt Commandos-doftande och utmanande strategispel Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Jocke Kilman recenserade för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 70 procent tillsammans med omdömet “lika frustrerande som rolig strategi”.

Och nu, damer och herrar, är Shadow Tactics helt gratis att plocka på sig via Epic Games Store fram tills imorgon eftermiddag, kl. 17:00 svensk tid, då spelet ersätts av nästa gratistitel. Och egentligen är ju den här typen av spel, som inte har hyllats sönder och samman fullständigt (även om användaromdömet är “överväldigande positivt” på Steam), den allra bästa av gratisgåvor då många av er sannolikt inte redan har spelat det.

Här är den gamla lanseringstrailern för Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar