facebook_pixel
Saknar du Command & Conquer: Renegade? Kolla in Earthbreakers!

Saknar du Command & Conquer: Renegade? Kolla in Earthbreakers!

Minns du Command & Conquer: Renegade från 2002? Westwood Studios fps var alltid häftigare på pappret än i praktiken (det lät spelaren uppleva klassiska Command & Conquer-strider på gräsrotsnivå) men det faktum att jag och väldigt många andra fortfarande minns spelet säger en hel del.

Några som också fortfarande minns Command & Conquer: Renegade är Grey Goo-utvecklarna Petroglyph (som även jobbar med de kommande nyversionerna av Command & Conquer och Red Alert), och inte undra på eftersom Petroglyph grundades av en hop före detta Westwood-anställda. De har således presenterat Earthbreakers för omvärlden, en sorts spirituell uppföljare till just Command & Conquer: Renegade.

Precis som i Renegade måste spelarna skydda skördetröskor, bygga fabriker och fordon, för att slutligen anfalla fiendebasen. Earthbreakers kommer släppas via Steam någon gång under nästa år.

Här är den första teasertrailern för Earthbreakers.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar