facebook_pixel
Ride 4 har annonserats, kolla in teasertrailern!

Ride 4 har annonserats, kolla in teasertrailern!

Hösten 2016 recenserade undertecknad Ride 2, ett kompetent landsvägsfokuserat motorcykelspel, som tyvärr var alltför likt sin föregångare för att vi skulle bry oss om att recensera trean (som släpptes förra hösten). Nu har dock Ride 4 annonserats, tillsammans med möjliga nydanande vindar!

Du kan kolla in den tyvärr intetsägande teasern här nedan, och ej heller får vi särskilt mycket mer kött på benen av pressreleasen. Det finns dock några russin att fatta tag i och suga på, såsom det faktum att Ride 4 “siktar på att bli den definitiva motorcykelsandlådan för alla motorcykelentusiaster”, vilket eventuellt kan peka mot att spelet förläggs till en öppen värld den här gången? Därtill utlovas även ett stort Yamaha-fokus, då utvecklarna Milestone har annonserat ett “speciellt samarbete” med den japanska motorcykeltillverkaren.

Ride 4 släpps någon gång under 2020. Här är teasertrailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar