facebook_pixel
Red Dead Redemption 2-uppdatering fixar minnesbuggar och sparfiler

Red Dead Redemption 2-uppdatering fixar minnesbuggar och sparfiler

Red Dead Redemption 2 (recension) har funnits ute till pc i nästan exakt en månad. Problemen har dock varit många, och nu har Rockstar släppt en ny uppdatering som bland annat åtgärdar minnesbuggar och sparfilskorruption infört torsdagens efterlängtade Steam-lansering, där produktsidan gått live nu.

Du kan bekanta dig med uppdateringen i dess helhet på den officiella hemsidan, och utöver ovan nämnda högprofilsproblem (minnesbekymren har också en alternativ lösning, om de kvarstår) hittar vi även förbättrad belysning av hår/päls, kraschfixar (slumpmässiga krascher med och utan GTX 970, start- och benchmarkkrascher), förbättrade belysningsartefakter och förbättringar för att åtgärda ett problem med hackande ljud när man spelar i högre bildhastigheter. Om du fortfarande har problem med Red Dead Redemption 2 så hoppas vi att situationen åtminstone förbättras lite grann i och med den här uppdateringen!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar