facebook_pixel
PUBG-skaparens nya spel heter Prologue

PUBG-skaparens nya spel heter Prologue

I mitten av mars grundade Playerunknown’s Battlegrounds-skaparen Brendan “Playerunknown” Greene en helt ny studio i Amsterdam kallad för PUBG Special Projects, en del av PUBG Corp. Greene sade att han såg fram emot att “utforska och experimentera”, och nu har det till synes gett resultat!

Under The Game Awards utannonserades nämligen Prologue, “en Playerunknown-produktion”, och du kan kolla in den kortfattade teasern här nedan, som mer eller mindre enbart utlovar vandringar i regndränkta skogar.

Prologue har även fått en sparsmakad hemsida (och så kan man prenumerera på ett nyhetsbrev) där spelet beskrivs som “utforskande av nya tekniker och spelmekanik”, med målet att “ge spelare unika och minnesvärda upplevelser precis varenda gång de spelar”. Ambitiöst om inget annat, och visst antyder titeln att vi kommer få bakgrunden för blodssporten i PUBG förklarad för oss? Eller så leder spelet upp till något helt annat.

Här är den första teasertrailern för Prologue.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar