facebook_pixel
Platsannonser antyder nytt Star Wars-spel av Respawn

Platsannonser antyder nytt Star Wars-spel av Respawn

I november släppte Respawn Entertainment sitt Star Wars Jedi: Fallen Order, ett enspelaräventyr i världens mest kända sci-fi-universum som undertecknad belönade med betyget 85 procent i vår recension, tillsammans med det kortfattade omdömet “Star Wars är tillbaka!”. Och nu väntar mera!

Respawn Entertainment eftersöker nämligen förstärkningar till sitt “Star Wars-team” i detta nu (närmare bestämt för positionerna Senior Character Artist, Level Designer och Senior Software Engineer).

Ingenjörspositionen efterlyser någon som kan hjälpa till med att “skapa en otrolig Star Wars-upplevelse”, och den sökande bör “känna sig uppfiskad av tanken på att koda actionäventyrsspel i tredjepersonsperspektiv”. Med andra ord är chanserna rätt hyfsade för att vi får ett nytt spel med orden Star Wars Jedi i titeln!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar