facebook_pixel
Överlev apokalypsen i stadsbyggaren Endzone: A World Apart

Överlev apokalypsen i stadsbyggaren Endzone: A World Apart

“Great minds think alike” som man brukar säga på utrikiska. Som i det här fallet; den postapokalyptiska stadsbyggaren Endzone: A World Apart påminner vid en första anblick väldigt mycket om Paradox Interatcives early access-titel Surviving the Aftermath, men skenet kanske bedrar?

Själv har jag inte spelat Surviving the Aftermath, så jag kan inte direkt uttala mig om likheterna bortom de uppenbara. Endzone: A World Apart utvecklas av tyska Gentlymad Studios, och på spelets Steam-sida kan vi läsa att överlevnad är i fokus, bland konstant strålningsrisk, giftigt regn, sandstormar och torka.

Totalt kommer man kunna bygga över 30 olika byggnader och utforska “dynamiskt simulerade, trovärdiga omgivningar”, där varje jordcell har dess egna fuktighets- och strålningsvärden.

Endzone: A World Apart kommer lanseras i early access under våren. Här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar