facebook_pixel
Nya Five Nights at Freddy’s är ett sidoscrollande actionspel

Nya Five Nights at Freddy’s är ett sidoscrollande actionspel

Five Nights at Freddy’s-skaparen Scott Cawthon är känd för att göra lite vad han vill. Sommaren 2017 lade han mycket överraskande ner Five Nights at Freddie’s 6 helt och hållet, bara för att ett år senare släppa Ultimate Custom Night helt gratis. Och nu har den gode Cawthon slagit till igen!

Det sidoscrollande actionspelet Freddy in Space 2, en uppföljare till ett minispel i FNaF World, kan nämligen laddas ner helt gratis via Gamejolt precis nu. Scott Cawthon skapade spelet under en välgörenhetsstream för Game Theory, och i trailern nedan kan du ta ta del av det synnerligen Jazz Jackrabbit-doftande skjutandet. Spelet beskrivs dock som ett “krimskrams-spel” av Scott Cawthon själv, så räkna inte med mycket substans.

Här är trailern för Freddy in Space 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar