facebook_pixel
Nu släpps de första Epic-exklusiviteterna till Steam och GOG

Nu släpps de första Epic-exklusiviteterna till Steam och GOG

Det har nu gått ett år sedan Epic Games Store öppnade portarna och sjösatte de ack så kontroversiella tidsexklusivitetsavtalen, som numera känns som en vedertagen del av den moderna spelbranschen. Således är det äntligen dags för de allra första Epic-exklusiviterna att sprida sina vingar!

Ashen, en personlig Dark Souls-doftande favorit, lanserades via Steam och GOG igår. En tjugoprocentig rea sträcker sig fram till den 3 januari (27 euro och 19 cent istället för 34 euro), och för tillfället har A44 Games titel skrapat ihop ett “mestadels positivt” Steam-omdöme, vilket är något i underkant enligt undertecknad (recension).

Ikväll följs sedan Ashen upp av HadesSteam (dock inte GOG), den roguelika grottkravlaren av Bastion-, Transistor- och Pyre-utvecklarna Supergiant Games. Trots att spelet funnits ute i ett år till Epic Games Store så kommer det fortfarande betecknas som ett early access-spel på Steam, även om det beskrivs som “stort och feature-rikt”, med sikte på fullständig lansering under andra halvan av 2020. Ha det, Hades!

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar