facebook_pixel
Mer metroidvania! Kolla in trailern för Castle in the Darkness 2

Mer metroidvania! Kolla in trailern för Castle in the Darkness 2

2015 var ett remarkabelt år för spel i metroidvania-stil, då vi fick både Axiom Verge och Ori and the Blind Forest. Detta ledde till att en del andra bidrag föll mellan sprickorna, såsom Castle in The Darkness, som släppte i början av 2015 via Steam och just nu har ett “mestadels positivt” omdöme.

Nu är dock originalets skapare Matt Kap och hans kollega Simon Parzer (som tidigare jobbat tillsammans under utvecklingen av The Binding of Isaac: Rebirth) ute efter upprättelse, då duon utvecklar Castle in the Darkness 2 hos den nya studion Labs Works. Annonseringstrailern ser du här nedan, och vi kommer få en ny “mini-trailer” (är inte det en teaser?) av spelet den andra dagen varje månad, så vi antar att man har en tydlig ändpunkt i sikte, även om man inte har valt att dela med sig av ett tilltänkt lanseringsdatum ännu.

Här är annonseringstrailern för Castle in the Darkness 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar