facebook_pixel
Lego Star Wars: The Skywalker Saga visar upp sig i ny trailer

Lego Star Wars: The Skywalker Saga visar upp sig i ny trailer

Innan jul var jag och kollade Star Wars: The Rise of Skywalker på bio, och är nästan chockerad över hur pass lite jag har tänkt på filmen efteråt. Det var liksom bara “jaha, nu var det klart” och inget mer med det, men om du fortfarande har Star Wars-sug får du en potentiellt kraftfull(!) fix inom kort!

I våras fick vi nämligen de första antydningarna för ett helt nytt Lego Star Wars-spel som ämnar gå igenom “hela sagan”, och mycket riktigt kommer Lego Star Wars: The Skywalker Saga släppas någon gång under 2020 via Steam. Precis innan jul släppte Warner Bros och TT Games en ny trailer som du kan se här nedan, och som synes handlar det inte om ett “best of”-paket med nivåer från tidigare titlar, utan om ett “helt nytt spel”.

Här är den nya trailern för Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar