facebook_pixel
Kolla in lanseringstrailern för Phoenix Point

Kolla in lanseringstrailern för Phoenix Point

Nu är det äntligen dags! Efter tusen förseningar kommer Snapshot Games XCOM-utmanare Phoenix Point äntligen släppas via Epic Games Store nu på tisdag, den 3 december. Hajpen har varit stor sedan länge, inte minst eftersom spelet regisseras av den ursprungliga X-COM-skaparen Julian Gollop.

Tidigare den här veckan kollade vi en storytrailer för Phoenix Point, som ger oss en bild av värdsläget när spelet väl drar igång. Och nu har vi fått en gammal hederlig lanseringstrailer, som du kan kolla in här nedan tillsammans med två halvtimslånga videor, namngivna “tactical tutorial” och “geoscape tutorial”. Förmodligen väl värda en titt om du vill komma in i Phoenix Points spelflöde så kvickt som möjligt nästa vecka!

Här lanserings- och tutorial-videorna om Phoenix Point.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar