facebook_pixel
Kolla in första trailern för Twin Peaks VR

Kolla in första trailern för Twin Peaks VR

Förra hösten presenterades vi för Twin Peaks VR, en “interaktiv upplevelse” utvecklad av Collider Games, i samarbete med tv-seriens distributörer Showtime och dess skapare David Lynch. Och nu har vi fått den allra första trailern, som fortfarande utlovar lansering innan årsskiftet!

Som synes i materialet ligger fokus på den nyaste säsongen, så viss spoilervarning utfärdas, även om de saker som visas förmodligen bara framstår som rent nonsens för de icke insatta (och de insatta också för den delen, lol!). Twin Peaks VR har också en produktsida på Steam, och på Welcometotwinpeaks.com får vi en lite noggrann genomgång av trailerns olika lokaler. Spelet stöder både HTC Vive och Oculus Rift.

Här är den första trailern för Twin Peaks VR.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar