facebook_pixel
Imperator: Rome är gratis att provspela i helgen

Imperator: Rome är gratis att provspela i helgen

I våras släpptes Paradox Interactives grand strategy-spel Imperator: Rome, till vår recensent Olle Agebros 90-procentiga lycka. Annorstädes har det dock gnällts en hel del på titeln, bland annat på Steam där det totala användaromdömet skrivs till blott “blandat”, baserat på över 10 000 recensioner.

Framsteg har dock gjorts (de nyaste Steam-recensionerna är “väldigt positiva” överlag) och nu har spelet fått en gratishelg via Steam, som sträcker sig fram till söndag kväll kl. 20:00 svensk tid.

Därtill har spelet 33 procents rea (26 euro och 79 cent istället för 40 euro), och dessutom har man släppt en ny trailer, som listar de uppdateringar och förbättringar som kommit till Imperator: Rome sedan i våras. Du kan bekanta dig med alla nyheter i Livy-uppdateringen här, som rullades ut så sent som i tisdags.

Här är den nya trailern för det förbättrade Imperator: Rome.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar