facebook_pixel
Hyper Light Drifter är gratis på Epic Games Store – igen!

Hyper Light Drifter är gratis på Epic Games Store – igen!

Undertecknad och Jerry “Bob” Fogselius i medarbetarstaben har slagit vad. Och jag har redan vunnit, har det visat sig, eftersom den unge och naive Jerry trodde att Epic Games Store skulle storsatsa och ge bort en massa spel som släppts i år. Verkligheten visade sig vara nästan raka motsatsen!

Liksom fallet var med Celeste för några dagar sedan (vad är tid?) har Epic Games nämligen lyft fram ännu ett spel som man redan har skänkt bort en gång i år (i augusti), i det här fallet Heart Machines stentuffa actionrollspel Hyper Light Drifter från våren 2016. Rikard Olsson recenserade spelat när det begav sig och delade ut det skyhöga betyget 90 procent tillsammans med omdömet “ett av de smartaste, brutalaste och mest eleganta actionspelen på länge” – så om du ännu inte äger det gör du förmodligen bäst i att slå till precis nu, då Hyper Light Drifter ersätts av nästa gratisspel imorgon klockan 17:00 svensk tid.

Här är den gamla lanseringstrailern för Hyper Light Drifter.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar