facebook_pixel
Hideo Kojima skulle “börja om från noll” med Death Stranding 2

Hideo Kojima skulle “börja om från noll” med Death Stranding 2

Death Stranding släpptes till Playstation 4 för drygt en månad sedan. Mottagandet har varit blandat, men alla verkar ändå vara rörande överens om att det är ett verkligt unikt spel, som få andra spelregissörer än Metal Gear-skaparen Hideo Kojima skulle ha vågat förverkliga i den här enorma skalan.

Death Stranding kommer till pc “i början av sommaren” nästa år, och kommer kunna inhandlas via både Steam och Epic Games Store. Med andra ord måste vi datorspelare vänta ett tag ännu, men det förhindrar inte internet från att börja viska om en potentiell uppföljare redan nu – faktum är att ämnet redan har luftats av The Vulture, som rapporterar att Hideo Kojima har sagt att han skulle “börja om från noll” med ett potentiellt Death Stranding 2. Vad detta betyder är det nog bara Hideo Kojima som vet vid det här laget. Fortsättning följer?

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar