facebook_pixel
GTFO early access-debuterar den 9 december

GTFO early access-debuterar den 9 december

Förra månaden kollade vi på en högintressant video som förklarade konceptet The Rundown i den kommande svenskutvecklade co-op-skjutaren GTFO. The Rundown ämnar ge spelet rejäl livslängd, då vi kommer få nya nivåer och utmaningar på löpande band, med jämna och ojämna mellanrum.

Nu har skaparna 10 Chambers Collective annonserat att GTFO lanseras i early access via Steam nästa veckas måndag, den 9 december, detta eftersom man anser att det pågående betatestet har varit en framgång. Som vi tidigare konstaterat kommer early access-perioden bland annat ägnas åt att finslipa The Rundown, något man räknar med kommer ta ungefär ett år, och när spelet väl blir “klart” kommer den just nu okända prislappen höjas.

Här är videon om The Rundown i GTFO, utifall du missat den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar