facebook_pixel
Green Hell har fått uppdatering som expanderar skyddsbyggandet

Green Hell har fått uppdatering som expanderar skyddsbyggandet

Hösten 2018 lanserades Creepy Jars överlevnadsspel Green Hell i early access via Steam, och nästan exakt ett år senare blev det “klart”, då spelet fick ett storyläge och lämnade early access-stämpeln bakom sig. Men det innebär inte att jobbet är över, och några dagar innan jul fick spelet en uppdatering!

Du kan läsa mer om Expanded Shelters, som uppdateringen kallas, på Steam, och precis som titeln antyder har spelarna getts tillgång till mängder av nya saker att bygga för sina hyddor, såsom olika dörrar, väggar, tak och stegar. Uppdateringen introducerade också en rad buggfixar, så du behöver inte längre vara orolig över att papegojor ska putta omkring dig(?). Värt att nämna är också att Green Hell har en tjugoprocentig rea just nu (16 euro och 79 cent istället för 21 euro) som en del av Steams vinterrea, som avslutas den 2 januari.

Här är förra höstens trailer för version 1.0 av Green Hell.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar