facebook_pixel
GOG Galaxy 2.0 är ute nu i öppen beta

GOG Galaxy 2.0 är ute nu i öppen beta

I våras introducerades vi för GOG Galaxy 2.0, en ny launcher för GOG som dessutom plockar in spel från en massa andra tjänster, vilket gör att du kan samla alla dina pc-spel (och online-vänner) på samma ställe. Och nu har GOG Galaxy 2.0 släppts i öppen beta, och du kan ladda ner klienten via hemsidan.

Själv har jag inte använt GOG Galaxy 2.0 ännu (95 procent av spelen jag spelar är på Steam ändå) men känner mig definitivt manad att prova, då processen verkar vara väldigt enkel: allt du behöver göra är att ladda ner och installera GOG Galaxy 2.0, ge programmet inloggningsuppgifter för andra launchers (Steam, Epic Games Store, Origin, Uplay, Battle.net) och därefter sortera dina spel efter eget tycke och smak (även om du fortfarande måste ha alla klienter installerade). GOG Galaxy 2.0 tillhandahåller också statistikspårning, så att du exempelvis kan se hur mycket tid dina vänner tillbringat med ett spel, oavsett vilken tjänst de använder. Mycket behändigt!

Här är trailern för den öppna betan av GOG Galaxy 2.0.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar