facebook_pixel
Gearbox har avslöjat nya lootspelet Godfall

Gearbox har avslöjat nya lootspelet Godfall

Gearbox Software gillar sin loot, det vet alla. Studions matiga Borderlands 3 släpptes i september (recension) och under The Game Awards annonserade man ytterligare en variant på formeln i och med Counterplay Games Godfall, som kort och gott beskrivs som en “looter-slasher” (snälla, sluta!).

Istället för strider med skjutvapen i Borderlands-stil fokuserar nämligen Godfall på närstrider i tredjepersonsperpektiv, med feta svärd och överdesignade rustningar. Precis som i Borderlands-spelen kommer man kunna spela både på egen hand och i co-op, och värt att notera i det här fallet är även att Godfall faktiskt är det första utannonserade Playstation 5-spelet, vilket torde säkerställa ett rejält tekniskt steg framåt. Till pc släpps spelet via Epic Games Store lagom till julhandeln 2020, sida vid sida med konsolversionerna.

Här är debuttrailern för Godfall.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar