facebook_pixel
Frostpunk får prequel-expansion i januari

Frostpunk får prequel-expansion i januari

Våren 2018 släpptes Frostpunk, ett iskallt stadsbyggarspel av 11 Bit Studios, som Rikard Olsson förärade med betyget 86 procent, tillsammans med omdömet “det finns inget hopp, men den långa kalla färden mot slutet är värt mödan”. Men nu väntar varmare tider i den kommande expansionen!

Frostpunk: The Last Autumn utspelas nämligen innan världen frös, vilket ger händelserna en välkommen, ny färgpalett, med frostbitna men ännu grönskande skogar.

The Last Autumn planeras släppas redan i januari, så väntan blir inte särskilt långt, och du kan läsa mer om materialet på Steam, där vi bland annat utlovas en helt ny Book of Laws som låter dig forma ditt samhälle på nya sätt, tillsammans med nya byggnader, ny ångdriven teknik samt mer avancerade överlevnadsstrategier. The Last Autum ingår i Frostpunks season pass, men kommer också kunna inhandlas skilt för sig.

Här är trailern för Frostpunk: The Last Autumn.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar